Folyton edz, hogy izmosabbnak tűnjön...

Nézze meg: "Beképzelt alak" - A félmeztelen Zac Efron odavolt magától!

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését a tinilányok kedvence - A High School Musical sztárja a stábtagok szerint nem a szerénység mintaképe...

Micsoda test: Zac Efron a felvétel előtt is fekvőtámaszozik képgaléria

2009.09.01 11:38ma.hu

Zac Efron új filmjét forgatja - Nálunk a közelmúltban vetítették a Megint 17 című alkotást, a fiatal színész azonban máris egy újabb produkciót készít.

Az egyik jelenetben a parkban kell szaladgálnia, miközben két kukafedelet hordoz. S csupán egy nadrág van rajta, a felsőtestén semmi.

Zac Efron a filmjelenetben

A stábtagok szerint Zac a felvétel kezdete előtti utolsó percekben is folyamatosan fekvőtámaszozott, hogy minél edzettebbnek tűnjön a meztelen felsőteste.

Egyikük nem rejtette véka alá véleményét. Szerinte Efron beképzelt.

Nagyon odavan magától, és igencsak önelégült, ahhoz képest, hogy még alig múlt huszonegy éves...

Nos, a jelek szerint nemcsak vele szaladt el a ló, hanem a barátnőjével, Vanessa Hudgens-szel is.

A fekete hajú hölgyemény újabban azzal sokkolja a rajongókat, hogy mobiltelefonnal készült, meztelen amatőrfotóival van tele az internet.

Zac Efron leugrott a vancouver-i hídról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.