tulajdonképpen egy életműdíjnak feleltethető meg

Zac Efrontól vehet át díjat Ben Stiller!

A komikus az e hét végén, május 31-én tartandó MTV Movie Awards gálán veheti át Zac Efrontól a díjkiosztó speciális kitüntetését, a Generation Awardot.

Képekben a humor nagyágyúja: Ben Stiller! képgaléria

2009.05.27 18:30ma.hu

Az elismerést Ben Stiller a hollywoodi filmgyártáshoz való jelentős hozzájárulásáért kapja, így tulajdonképpen egy életműdíjnak feleltethető meg. Korábban Tom Cruise, Jim Carrey, Mike Myers és Adam Sandler is átvehette már a szóban forgó kitüntetést. 

Az MTV közleménye szerint az idei díjazott, a Zoolander és a Keresd a nőt! sztárja "azóta kacagtatja meg a nézőket, amióta Nyakunkon az élet című filmjével berobbant a filmvilágba, és karrierje során egyszerűen rabul ejtette az MTV közönségének figyelmét".
 
A színész egyébként még egy díjra esélyes lehet az MTV Movie Awards gáláján, hiszen a vadonatúj "mi a fene?!"-pillanat kategóriájának egyik jelöltje azzal a Trópusi vihar-beli jelenettel, melyben egy leszakadt fejjel együtt szerepel a vásznon.

Az életműdíjat egyébként Zac Efron fogja átadni Stillernek a vasárnapi Los Angeles-i díjátadón. Rajta kívül olyan sztárok adnak még át Arany Popcorn-díjat az est folyamán, mint Shia LaBeouf, Sandra Bullock, Sienna Miller, Denzel Washington vagy Cameron Diaz. 

A héten pedig Ben Stiller nem csak díjazásának örülhet, hiszen frissen bemutatott filmje, az Éjszaka a múzeumban 2. lett a jegybevételi toplista éllovasa az Egyesült Államokban és Kanadában a múlt péntektől most hétfőig tartó négy nap alatt. 70 millió dolláros nyitó bevételével pedig a Stiller-film jócskán leelőzte a szintén most induló nagy riválist, a Terminátor - Megváltást is, melynek "csak" 53,8 millió dolláros eredményt sikerült elérnie. 

Az Éjszaka a múzeumban 2. ráadásul saját magát is legyőzte, hiszen kétszer annyit sikerült kaszálnia, mint 2006-os első részének a maga nyitó hétvégéjén.

Ha kiváncsi a humoros sztár életének izgalmaira itt többet megtudhat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.