Subidubi rókaprém

Elton John "vicces" melegmusicalt ír Ben Stillernek

Sir Elton John a homoszexualitással foglalkozó filmmusicalt akar írni, amelynek főszerepét Ben Stiller játszaná.

2008.10.17 12:27MTI

A héten a Broadwayn debütált Billy Eliot című musicalje kapcsán nyilatkozó sztár tervei közöt említette meg: "Meg kell próbálnom, hogy írjak egy filmmusicalt Ben Stillernek". 

"Egy broadway-i fickóról szól, aki homoszexuális, AIDS-es, vissza kell térnie és szembe kell néznie a feleségével meg a gyermekeivel, akiket elhagyott. Nagyon mulatságos" - mesélte el a sztorit a GQ férfimagazin online kiadásában megjelent interjúban.
 
Az újságíró véleményére, hogy "ez nem hangzik túl mulatságosnak" azt válaszolta: "Nem, ez nagyon mulatságos. A kiindulás nem hangzik mulatságosnak, de a (film) az. Rendben?" 

A musicalműfajra térve elárulta, hogy nem mindegyikkel van kibékülve, a klasszikusok között vannak kedvencei. A valaha született legjobb musicalnek a West Side Storyt tartja, egyébként is inkább a tragédiák vonzzák. Egyes musicalek zenéjére is panaszkodott: "nem igazán szeretem őket, csak ha megérintenek valami okból" - fogalmazott általánosságban. 

Elárulta, hogy nem adta fel a korábban beharangozott közös munkát Eminemmel, a rapperrel: hamarosan találkozik vele, amikor Kanadában lép fel. 

A közös tervet Eminem kollégájának és barátjának, Proofnak a halála zökkentette ki, akit két éve egy detroiti éjszakai lokálban lőttek agyon. 

Ötvenedik évét betöltve örömét leli benne - állította -, hogy olyan helyeken lépjen fel a világban, ahol még sohasem járt, így Ukrajnában, Kazahsztánban, Azerbajdzsánban vagy Abu-Dzabiban. 

"Tökéletesen boldog vagyok, és örülök az utazásnak. Az életem még sohasem volt ilyen kiegyensúlyozott" - nyilatkozta Elton John.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.