A fiatal színész aláírt egy új filmszerepet!

Képek- Zac Efron thrillerben fog rémiszteni

Zac Efron a napokban aláírt egy szerződést, a tervek szerint egy thriller főszereplője lesz. A filmnek ugyan még nincs címe, de várhatóan nagy sikere lesz már csak a sármos tinisztárnak köszönhetően is.

2009.06.25 19:15rtlbulvar.hu
A tinik bálványa!

A sztár állítólag most nem csak szereplője lesz a filmnek, a produceri munkálatokban is részt vesz.

A filmről a producereknek is még csak elképzeléseik vannak, de abban biztosak, hogy Zac a legalklamasabb a főszerepre. Ez a szerep komolyabbnak ígérkezik, mint a High School Musical, vagy a Megint 17 főszerepe.

A színész a High School Musical című filmmel lett világhírű és nem utolsó sorban a lányok kedvence. De hiába a több millió rajongó lány, Zac szívét Vanessa Hudgens nyerte el, aki a High School Musical másik főszereplője.

A forgatáson ismerkedtek meg, azóta alkotnak egy párt. Bár arról is lehetett hallani, Zac úgy érzi, Vanessa visszatartja karrierje kibontakozását, ezt úgy tűnik megoldották.

Zac Efron egy modellel fetrengett meztelenül! Nézze meg kivel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.