18 évig nem nősül az ifjú sztárszínész

Zac Efron: Alkalmatlan vagyok a házasságra

Furcsa kijelentést tett a minap a 22 éves Zac Efron, annak ellenére, hogy 5 éve állandó barátnője van: 40 éves kora előtt nem tervezi a nősülést!

Meglepetés: Zac Efron kiszőrösödött! képgaléria

2010.10.18 17:29ma.hu

Esetlennek érzi magát csodaszép barátnője társaságában a nyilvánosság előtt Zac Efron, mint azt nemrég bevallotta. Ez csak azért különös, mert az ifjú színész zsenge kora ellenére máris világra szóló népszerűségnek örvend, többek közt az olyan szerepeiért, mint például a High School Music sorozatban és a Hajlakk című filmben nyújtott alakítások, vagy legújabban a Charlie St. Cloud halála és élete című film címszerepe.

A Zac által „lélegzetelállító” jelzővel illetett barátnővel, Vanessa Hudgens-szel a High School Music első szériájának forgatásakor ismerkedtek meg, 2005 óta gyakorlatilag elválaszthatatlanok, és Zac láthatóan rajong a lányért.

Vanessával sok minden könnyebb, mert anélkül értjük meg egymást, hogy túl kellene magyarázni a dolgokat” - vallotta be a színész, amikor arról beszélt, hogy szerinte könnyebb a társkeresés egy ismert embernek, mint ha csak egyszerű hétköznapi férfi lenne.

Zac és Vanessa

Ami a jövőt illeti, én rettentő hisztis vagyok, rosszabb, mint bármelyik nő. Mindenkit az őrületbe kergetek, csak Vanessát nem, ő mindig fantasztikusan megértő velem szemben” - mondta el Zac Efron, amikor arról kérdezték, hogyan tovább az 5 éve tartó kapcsolatban.

Biztos, hogy egyhamar nem fogunk összeházasodni. Rettenetesen fiatalnak érzem még magam ehhez. Ha egyszer megnősülök, az biztosan nem történik meg 40 éves korom előtt!” - zárta le a témát a most 22 éves színész.

Kérdés, hogy Vanessa vajon vár-e rá addig…

Zac Efron leugrott a vancouveri hídról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.