Zac Efron bajusszal és szakállal...

Micsoda stílus - Furcsa szőrmók lett a sármos tinisztárból!

Meghökkentő átalakuláson ment át a tinilányok bálványa - Zac Efron talán ezzel szeretné jelezni, hogy már nem kisfiú, külseje mindenesetre érdekesre sikeredett.

Meglepetés: Zac Efron kiszőrösödött! képgaléria

2010.09.16 14:29ma.hu

Alaposan meglepte a közönséget a High School Musical sztárja, amikor a minap szakállal és bajusszal jelent meg a Charlie St. Cloud halála és élete című filmje premierjén a Deauville Filmfesztiválon.

Egészen megváltozott a fizimiskája, elsőre csupán jellegzetes tekintete árulta el!

További képek a tinisztárról! - Zac korábban

Tegyük hozzá, valóban éveket öregedett a 22 esztendős Zac Efron, már ha ez volt a célja. A férfias megjelenés talán válasz részéről arra is, hogy sokszor érte kritika "lányos" külseje miatt, noha rajongóinak kifejezetten így tetszik.

A szakáll mellé inget, zakót és nyakkendőt vett fel Efron, amely a jelek szerint szintén az új imidzs része.

Maga a film nem kapott túl jó kritikákat, de úgy hírlik, az ifjú tinisztár mégis szeretne kicsit kitekinteni a High School Musical világából. Komolyabb szerepekre vágyik, de úgy tűnik, a nagy áttörés ezen a téren még várat magára.

Beégett a tinibálvány!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.