A világ legdrágább feketéje?

Videóval: Julia Roberts másfél millió dollárért mosolyodott csak el

Másfél millió dollárjába került egy kávécégnek, hogy Julia Roberts egyetlen szó nélkül, pusztán a mosolyával járult hozzá a kávé népszerűsítéséhez.

2010.12.07 18:29ma.hu

Csak 45 másodpercig tart, és a világsztár egyetlen szót sem szól abban a reklámfilmben, amely a kávégyártó cégnek másfél millió dollárjába került, igaz, Julia Roberts egyetlen korty feketét elbűvölő mosollyal jutalmaz, a végén pedig egy gyémántos csillogású kacsintást is megereszt a nézők felé.

A reklámfilmben az Oscar-díjas szépség Vénuszt alakítja, akiről az istenek birodalmában épp egy festményt szeretnének készíteni, de bárhogy is próbálkozik a festő és két segítője, az istennő meglehetősen unott arccal álldogál. Egészen addig, míg az egyik segítőnek mentő ötlete támad és megkínálja Vénuszt egy csésze Lavazzo kávéval: jutalma olyan mosoly, amivel már méltó módon tudja a festő is megörökíteni a szépséget.

Julia Roberts a néma szerepért 1,5 millió dollárnyi gázsit kapott.

Nem csak Julia Roberts lett az Év Nője

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.