Nem mos túl gyakran hajat a bájos színésznő

Julia Roberts olívaolajban turkál

Amerika kedvencének nemcsak a mosolya tökéletes, ha kicsit lejjebb tekintünk, keze is rendkívül ápolt és szép. Vajon mi gyönyörű körmeinek a titka?

Képekben a gyönyörű Julia Roberts! képgaléria

2010.09.07 13:29ma.hu

Ragyogó mosolya már-már Julia Roberts védjegyévé vált - A Micsoda Nő sztárja negyvenéves, de szépsége a régi, és háromgyermekes anyukaként is rendkívüli az alakja.

Julia szépségtippjei közé tartozik azonban körmei különleges ápolása is - a színésznő elárulta, hetente legalább egyszer olíviaolajban áztatja a körmeit néhány percig.

Mint mondja, az olíviaolaj hidratálja a körmöket, anélkül, hogy gyengítené azokat, és lágyítja a felhámot is. Tehát kiküszöböli a körmök melletti bőrkék képződését is, amelyet a száraz bőr okoz.

Julia hajának titkát is elárulta, bár erről valószínűleg megoszlanak a vélemények. Kitűnő hajszobrászának és stylist-jának köszönhetően előfordul, hogy két héten át nem mos hajat.

Úgy tűnik, csak Serge Norman-ben bízik meg, és még maga sem szívesen nyúl a hajához...

A háromgyermekes színésznőről egyébként nemrég készült néhány érdekes paparazzo-fotó a strandon, amelyek arról árulkodnak, hogy bár Julia Roberts profi a haja, a mosolya és a körmei ápolásában, a hónalját a jelek szerint nem gondozza ennyire.

A szupersztár ugyanis nem egyszerűen otthon felejtette a borotvát, korábban is kapták már le - egy díjátadón - hónaljkutyával.

Selena Gomez szerint ez a leggusztustalanabb dolog a világon!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.