Julia Roberts photoshoppal őrzi meg szépségét?

A márkás kencék vagy a képszerkesztő simítja a ráncokat?

Julia Robertset választotta legújabb reklámarcának az egyik neves francia kozmetikai cég, de a hivatalos plakátokon és a lesifotósok képein szereplő arc mintha nem is ugyanazt a személyt mutatná. Csak a smink teszi, vagy több munka van a képekkel?

2010.06.21 13:50ma.hu

A megtestesült természetes szépség – ezt gondolhatjuk mindannyian, amikor megpillantjuk Julia Robertset, hisz 40 év fölött is méltán illeti őt meg a „micsoda nő!” felkiáltás. Nem lehet véletlen, hogy az ismert kozmetikai óriásvállalat, a Lancome a számos fiatal szépség – többek közt Kate Winslet, Anne Hathaway vagy Juliette Binoche – után őt választotta az idei reklámarcnak.

A fotók tökéletesre sikerültek, igen meggyőzően bizonyítja a hamvas tinikort elhagyó nők millióinak: ha a mi termékünket használod, te is lehetsz ilyen szép! Csakhogy könnyen lehet, hogy a természetesség nem is annyira természetes. Vannak trükkök, amiket minden nő ismer, így nem meglepő, hogy az eredetileg barna hajú színésznő a reklámplakátokon szőke tincsekkel mosolyog ránk, ez a szín egyértelműen fiatalabb külsőt kölcsönöz neki, az viszont már gyanús, hogy bár valóban jól tartja magát, a korához képest minimálisan elvárható ráncok és egyenetlenségek sem látszanak a bőrén.

A gyanú bizonyossággá erősödik, amikor a kezünkbe kerül egy-egy olyan fotó, amin valóban a maga természetességében, smink és utólagos képszerkesztői korrekció nélkül láthatjuk Julia Robertset. A kérdés már csak az, hogy a tökéletes arc és a megfáradt háziasszony közötti különbségben vajon mekkora szerep jutott a kozmetikumoknak és mekkora a photoshopnak?

A színésznő mindenesetre azt mondja, nincs annál jobb fiatalító szer, mint amikor három gyermeke, az 5 éves Hazel és Phinnaeus és a két éves Herry ébresztik őt – olyankor minden aggódás elszáll és kisimulnak ráncai is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.