Ugyanolyan szép, de nem "stresszes"

Képek - Tényleg Julia Roberts a világ leggyönyörűbb embere?

Julia Roberts a "világ leggyönyörűbb embere" a People magazin szerdán közzétett idei listáján, melyen már tizenkettedszerre szerepel.

Képekben a gyönyörű Julia Roberts! képgaléria

2010.04.29 14:30MTI

A 42 éves, háromgyermekes színésznő tizenkettedszer tűnik fel a hírességekkel foglalkozó magazin évente megjelenő különkiadásában, amely a hírességek státusának egyféle mércéje.

Julia és a férje, Danny Moder

Julia Roberts húsz éve készült Micsoda nő című filmjének rendezője, Garry Marshall szerint a színésznő most is épp olyan gyönyörű, mint valaha, de ma már sokkal összeszedettebb, nyugodtabb, nem olyan stresszes.

"Igazi anya, nagyon gondoskodó" - festette le Marshall a People-nek. Roberts olyan kolléganői társaságában szerepel a listán, mint Halle Berry, Angelina Jolie és Jennifer Lopez.

De a gyönyörű emberek közül a férfi sztárok sem hiányoznak: az Alkonyattal befutott Robert Pattinson, Justin Bieber ifjú kanadai énekes és az American Idol tehetségkutató tavalyi felfedezettje, Adam Lambert is szép a People szerint.

Julia megmássza az Everest-et

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.