Micsoda nő - de most bakizott egyet...

Kínos fotók: Julia Roberts nyaraláson nem költ borotvára!

Férjével Hawaii-on vakációzott a népszerű színésznő - A 42 évesen is dögös Julia Roberts azonban most egy kicsit elhagyta magát...

Julia Roberts pancsolás közben - és hónaljkutyával... képgaléria

2010.09.02 14:29ma.hu

Elmúlt negyven éves, de mostanság ért igazán révbe a csinos színésznő - Julia Roberts nemcsak nagyon sikeres, ma már boldog és kiegyensúlyozott is, férje, Danny Moder és három gyermekük oldalán.

Julia a Notting Hill premierjén, 1999-ben - Fotó: Daily Mail

Julia a közelmúltban Hawaii-on pihent párjával, ahol igazán dögös külsővel és szexis, színes bikiniben pompázott.

Valóban rászolgál a micsoda nő névre, egy leleményes lesifotósnak azonban sikerült a szépséges sztár némileg kiábrándítóbb oldalát is megmutatnia...

Roberts a jelek szerint nem sok időt és energiát pazarolt a hónalja szőrtelenítésére! Nem először tapasztalhatjuk azonban ezt a részéről. 1999-ben, a Notting Hill premierjén is elkövette ugyanezt a - látványos - bakit.

Julia egyébként öt évvel ezelőtt lett édesanya - nagyon sokat várt élete legédesebb szerepére, és ikergyermekei, Hazel és Phinnaeus után a kis Henry-t is vállalta, noha az orvosok figyelmeztették, veszélyes már számára a harmadik terhesség.

Kihordásuk persze hagyott nyomott a sztár alakján, de kétségtelen, hogy Julia Roberts így is gyönyörű!

Vallást változtatott Julia Roberts!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.