Ne feledd, hogy a szex érted van!

A fáradt anyukák igenis lehetnek szexistennők!

Ne feledd, hogy a szex érted és a te örömödért van, nem pedig még egy kipipálandó feladat a házimunkák listáján, vagy valami olyan, amit elvárnak tőled. Tekintsd úgy, mint egy neked ajándékozott alkalmat.

2010.10.29 11:00medipress.hu

Néhány tanács elcsigázott anyukáknak az eredményes kikapcsolódásra. Próbálj egy kis időt szakítani magadra: tornázz.

A kutatások bizonyítják, hogy a testmozgás fokozza a nemi vágyat és a kielégülést.

A jóga egyes szakértők szerint különösen hatékony lehet.

Pároddal úgy is feléleszthetitek a szenvedélyt, ha provokatív módon beszélgettek a szexről olyankor, amikor nincs lehetőség a kivitelezésére. Küldjetek egymásnak például szexi e-maileket és SMS-eket napközben.

Olvass erotikus könyvet, vagy nézz erotikus filmet közösen a pároddal.

Felejtsd el a spontán szex mítoszát, és nyugodtan tervezd meg előre pároddal az együttléteket.

Jótanács: ne közvetlenül elalvás előttre tervezzétek az együttléteket, hanem próbáljátok beállítani az ébresztőórát például másfél órával elalvás utánra.

Hívj bébiszittert, és ahelyett, hogy étterembe vagy moziba mennétek, foglaljatok egy szállodai szobát, mintha nem lennétek ezer éve házasok, és töltsetek el egy gyertyafényes, romantikus estét.

Fogadd el, hogy a nők általánosságban véve lassabbak: időre van szükségük az élvezethez, de ez idő alatt a kimerültség és a stressz is fokozódhat.

Add meg magadnak a szükséges időt anélkül, hogy elsietnéd a dolgokat, vagy célorientálttá válnál - és kérd meg erre a férjedet is.

Végül, ami a legfontosabb: a kommunikációnak egetrengető hatása lehet az ágyban.

Közöld a pároddal nyíltan és egyértelműen szexuális vágyaidat az együttlét alatt is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.