Tarol a Victoria's Secret idei melltartója

Videó! Adriana Lima szexis keblein mutatták be a drágakövekkel kirakott melltartót

Már korábban is írtunk a 2 millió dolláros melltartóról, amit Adriana Lima visel idén a Victoria's Secret jóvoltából. Az ismert modellt legutóbb New Yorkban kapták lencsevégre ahol a drágakövekkel kirakott Fantasy Bra melltartót viselte.

2010.10.25 16:00ma.hu

A cég minden évben készíttet egy Fantasy Brát, amit a 2008-as modellhez hasonlóan idén is Adriana Lima viselhetett.

A 2010-es drágakövekkel kirakott melltartóra fehér gyémántok, topáz és zafírt is került, összértéke pedig 2 millió dollár, azaz mintegy négyszázmillió forint.

A modellnek olyan szatén ruhát terveztek hozzá, ami teljesen szabadon hagyta a lényeget, vagyis a mellét, rajta az ékszermelltartóval.

Adriana Lima az NBC-nek elmondta, a Victoria's Secret ez évi luxusmelltartója tökéletes, és tulajdonképpen olyan, mint egy egyszerű push-up melltartó.

Persze nem ez volt a Bombshell Fantasy Bra egyetlen nyilvános fellépése, akárcsak elődeit, ezt a melltartót is bemutatják majd a Victoria's Secret divatshowján.

Adrina Lima jelenleg a második legjobban kereső fehérneműmodell, amit a Victoria's Secrettel kötött szerződésének köszönhet.

Lima először 1998-ban vonult végig a kifutón a cég fehérneműiben.

A világ legszebb modelljei vonulnak majd végig várhatóan hasonlóan meglepő ruhadarabokban november 30-án, amire a Victoria’s Secret igen ügyesen, apró hírmorzsákkal hívja fel a figyelmet.

Korábban kiderült például, hogy a modelleket többek között boxolóruhába öltöztetik, ami azért lesz testhezálló feladat, mert a manökenek közül Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio és Adriana Lima is boxolással tartja formában magát.

Tavaly Marisa Miller 3 millió eurós (816 millió forintos) melltartót viselt a show-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.