Brit áruház adja el a fura cicifixet

Ne hordja 8 óránál tovább ezt a melltartót!

Nyolcórás melltartókat árusít egy brit áruház: nem ajánlja, hogy ennél hosszabb időn át hordja valaki egyhuzamban.

2010.09.16 15:29MTI
Fotó: Marks and Spencer

A 20 fontba - 6 ezer forintba - kerülő melltartóknak nincs pántjuk se fent, se hátul, csak két kosarukat kapcsolja össze egy kis szalag. Az alsónemű - a reklámajánlat szerint - ideális hátul kivágott, vállpánt nélküli ruhákhoz, mivel láthatatlan, ám biztos támaszt nyújt.

Ez lehet, hogy így van, csakhogy a kosarak szilíciumtartalma irritálhatja viselőjük bőrét. Ezért javallja a Marks and Spencer áruház a melltartó viselésének 8 órára korlátozását.

Ami azonban nagyon nem tetszik jó pár nőnek. "Általában 12 órán át van rajtam egy melltartó és reggel nyolctól. A pánt nélkülit meg vegyem le délután négykor, bárhol vagyok is?" - idézett egy reklamáló vevőt a Daily Mail című brit lap.

Nem is hinnéd, mire jó még a melltartó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.