400 millió forint a 2 cicire?

Képek: Ezek a cicik megérdemlik a 2 millió dolláros melltartót!

Bemutatta új, exkluzív melltartóját a Victoria's Secret, amit idén Adriana Lima mutat be a napokban megrendezésre kerülő showban.

A gyönyörű Adriana Lima képekben képgaléria

2010.10.11 19:29ma.hu

Adriana Lima igazán szerencsés nő, nem sokaknak adatik meg az, ami neki: dollárban kifejezve is kétmilliós (egyes források szerint 3 millióról beszélhetünk) melltartóba csomagolhatja formás idomait, hát még ha átszámítjuk forintra...!

A Victoria's Secret minden szezonban újabb és újabb Fantázia Melltartóval rukkol elő, a legújabb őszi modell nemcsak árában, de értékében is mindenképp exkluzívnak mondható. A 2 millió dolláros értéket képviselő melltartót 2000 darab gyémánt díszíti, ami igazán nem rossz arány egy ekkora darabka szövetre!

A tavalyi modellt egyébként Marissa Miller mutatta be, és bár már attól is mindenki elájult, most egybehangzóak a vélemények, miszerint a gyémántokkal kirakott melltartó minden képzeletet felülmúl.

Nem rossz, bár azért néhány kérdés felbukkant e sorok írójában. Az még csak hagyján, hogy ki ad ki ennyit egy fehérneműért, minden bizonnyal lesz néhány Krőzus, aki így kápráztatja majd el szíve hercegnőjét.

Ámde: nincs annál kínosabb, mint amikor a szenvedély perceiben véletlenül kipottyan a szövet szálai közül egy-két gyémántocska, és a vastag perzsaszőnyeg szálai közt kell megtalálni, mielőtt a takarítóvállalat porszívózza fel.

Másrészt meg ha a Victoria's Secret minden évben felülmúlja önmagát, mi jöhet még ezek után?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.