Angelinát és Scarlett-et is lepipálta

Erotikus képek - Minkát választották 2010 legszexibb nőjének!

A dögös, barna, bájos színésznőre szavazott a legtöbb pasi - Minka Kelly lett az év legszexisebb nője az Esquire olvasói szerint.

Minka Kelly szexi fotói az Esquire magazinban! képgaléria

2010.10.13 12:29ma.hu

Leginkább a Tiszta szívvel foci című sorozatból ismerheti a nagyérdemű a barna hajú, barna szemű szépség nevét.

Minka Kelly 30 éves amerikai színésznő, a kaliforniai Bishop-ból származik. A sztárvilág számára nem teljesen ismeretlen, hiszen egyetlen gyermeke a korábbi Aerosmith-gitáros Rick Dufay-nak.

További szexi képek! - Minka az Esquire címlapján

Az Esquire magazin férfiolvasói szerint Minka érdemelte ki az év legszexisebb nője elismerést a színésznők közül.

A lista szereplői voltak Angelina Jolie, Charlize Theron és Scarett Johansson is, így az rangos helyezés valóban igen hízelgő!

Minka Kelly megháláva ezt igen izgató fotósorozathoz pózolt a magazinban - fehérneműben és apró topban pózolt, de olyan kisugárzása van, hogy a bugyira és a harisnyakötőre vetkőzés nélkül is feltüzeli az urak fantáziáját...

Erre vártunk! Széles terpeszben a buja Kim Kardashian

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.