Nézze meg Mihalik Enikő erotikus fotóját!

Külföldi modellekkel domborít szexi fotókon a magyar lány!

Csodaszép erotikus felvételen pózol a legnagyobbak között Mihalik Enikő, aki már megalapozta külföldi karrierjét, most pedig egyre magasabbra tör.

Mihalik Enikő a V magazin erotikus modelljei között! képgaléria

2010.07.13 06:30ma.hu

Már a Pirelli kalendáriumba sem volt kis dolog bekerülni, ám a magyar szépség együtt domborított és a legnevesebb külföldi modellekkel, mint Adriana Lima vagy Miranda Kerr.

Most azonban újabb lépcsőfokkal feljebb lépett: a híres V magazine különszámot jelentetett meg Sexy Bodies címmel, melyben Enikő is megmutatja bájait.

Hasonló beállításban láthatók a lányok, mégis egészen más a hatása Adriana, Enikő, Isabeli Fontana, Lily Donaldson és Natasha Poly képeinek.

Mihalik Enikő békéscsabai születésű, jelenleg New York-ban élő modell, huszonhárom éves, de már közel jár ahhoz, hogy világszerte elismerjék.

Tizenöt évesen fedezték fel, bevásárlás közben - a csinos magyar lány ugyanis nem készült modellnek.

2002-ben jelent meg a nemzetközi Elite Model Look versenyen is, ahol negyedik helyezést ért el - Enikő karrierje ekkor vette kezdetét.

A brazil Vogue-ban szerepelt Mihalik Enikő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.