Most már minden látszik a pucér Pirelli-csajokból!

Őrülten szexi: Dinnyelé csorog a meztelen melleken!

Vérforraló fotókkal kedveskedik idén is a márka kedvelőinek a Pirelli cég - már hagyománnyá vált naptárán ezúttal is dögösebbnél-dögösebb modellek dobták le a melltartójukat, egyesek ennél tovább is mentek...

Vadító képek: levetkőztek a lányok a Pirelli-naptár kedvéért! képgaléria

2010.01.28 06:30ma.hu

A Pirelli évente megjelenő naptárán idén olyan csinos csajokban gyönyörködhetnek az érdeklődők, mint Orlando Bloom szemrevaló párja, Miranda Kerr, az egyre népszerűbb, szende tekintetű Rosie Huntington-Whiteley, a formás Ana Beatriz Barros, a feltűnően fehér bőrű, vörös hajzuhataggal megáldott Lily Cole.

Mihalik Enikő, a magyar modell

De az éhes férfitekintetek kedvéért ledobta a melltartóját Daisy Lowe, Marloes Horst, Abbey Lee, Catherine McNeil, Georgina Stojiljkovic, Gracie Carvalho és köztük a csinos, magyar származású Mihalik Enikő is!

A kalendárium beharangozásaképpen már korábban is láthattunk néhány ízelítő fotót abból, milyen hangulatú is lesz az új naptár, illetve, hogy mit mutatnak meg a lányok.

Nem lehet azt mondani, hogy a dzsungeles jelenetek, a hölgyek meztelen testén pihenő állatok és a gyümölcskavalkád, erotikus tengerparti fotókkal vegyítve nem teszik meg hatásukat.

Gigantikus cici villant elő a vizes póló mögül!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.