Üvegtigris helyett egyelőre turbótigris

Videó: Erotikusra vették a kultfilm harmadik részét

Nemrég befejeződtek az Üvegtigris harmadik részének felvételei, a rendező pedig már vágja a hamarosan moziba kerülő kultfilm turbó verzióját.

2010.09.22 14:29tabu.tv

Június 21-én kezdődött az Üvegtigris 3 forgatása, mely az utolsó pótforgatási nappal, szeptember végén ér véget. Az eredetileg 34 napra tervezett munka végül 39 napig tartott. A rövid hosszabbítást elsősorban a nyár eleji kedvezőtlen időjárás indokolta.

Három 35 mm-es kamera összesen 50.000 méter nyersanyagra rögzítette a fergeteges - és olykor erotikától sem mentes - jeleneteket, s a film egyik „főszereplője”, egy csodaszép Bentley Cabrio közel 500 kilométert futott a forgatás alatt.

A film rendezője ezúttal a Tabu Tv riportjában mesél a jelenlegi teendőiről.

"Decemberig most a fő csapásirány nálam az az Üvegtigris 3 című film, amit nyáron leforgattuk, most pedig az utómunkákat csináljuk: éppen Kiss Wandával vágom a filmet.

Zavarban vagyok, mert én szívesen beszélek a filmről, a színészekről a történetről, de számomra egyenlőre átláthatatlan marketing szempontok miatt cenzúráznom kell önmagamat.

Azért annyit talán elmondhatok, hogy nagyon büszke vagyok azokra a színész nagyágyúkra, akik a legkisebb szerepek kedvéért is eljöttek velünk forgatni, és azonnal igent mondtak a felkérésekre!
" - meséli a tabutv.hu riporterének Rudolf Péter, aki a filmforgatás közben egy kis olaszországi lazításra is szakított időt.

A filmet december 16-ától láthatja majd a közönség a Szuez Film forgalmazásában. A Üvegtigris 3. 40 kópiával indul, melyek között lesznek angol feliratosak, illetve a siket nézőkre gondolva magyar feliratosak is.

Veszélyben az Üvegtigris 3.!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.