Alig emékszik a nevezetes beszólásokra

Videó: Az Üvegtigris sztárja sosem nézi vissza magát!

A legtöbb rajongó jobban emlékszik, hogy Gáspár Sándor milyen kultmondatokat sütött el az Üvegtigrisben, mint maga a színész.

2010.08.24 06:29tabu.tv

"A közönség egy része sokkal jobban emlékszik a filmre, mint én. Kifejezetten zavarba ejtő az, ha egy Üvegtigrist szerető néző elkezd velem beszélgetni, és amikor kérdéseket tesz fel, akkor kiderül, hogy sokkal többet tud róla, mint én!" - meséli a tabutv.hu riporterének Gáspár Sándor, aki nem lepődik meg azon, ha valaki több százszor megnézi a filmet, sőt az arról készült werkfilmet is szétvesézi.

<script type="text/javascript" src="http://www.tabutv.hu/js.php?video=gasparsandor_nem_nezi_magat"></script>

Fotó: tabutv.hu

Onnantól kezdve, hogy a színész elvégezte a dolgát, már annak ellenére a következő feladatra koncentrál, hogy fontosak a jó visszajelzések és a nagy nézőszám.

"A mi dolgok ennyi volt, de azok, akik ezt a filmet nagyon várják, és baráti körben, odahaza, vendéglátó ipari egységben vagy épp távolsági buszon ronggyá nézik, azok sokkal többet tudnak róla, mint én, aki egyébként benne voltam, mert nekem ez már ekkor egy távoli történet." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában az Üvegtigrisben Rókát alakító Gáspár Sándor.

"Én legszívesebben csak évek múlva nézem meg a filmeket, amikben játszom, mert nagyon nehezen viselem magamat. Olyan erősen dolgozik bennem egy kép arról, hogy mit csinálunk, hogy ha frissen visszanézem a filmet, akkor óhatatlanul érzékelem azt, hogy ez valójában nem így történt, és ez rendkívül zavar!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az épp az Üvegtigris harmadik részén dolgozó színész, aki más esetekben sokszor meg sem nézi a munkája gyümölcsét.

Gáspár Sándor: A színház kapaszkodót jelent

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.