Gwen Stefani mozdulatlanná dermedt!

Lemásolták, de a "klón" kövérebbre sikerült

Lemásolták Gwen Stefanit, de az énekesnő ezt cseppet sem bánja, sőt, határozottan elégedett a végeredménnyel. Azért a viaszbábu egy kicsit ducibb lett az eredetinél.

Micsoda hasonlóság! Gwen Stefani és viaszmása képgaléria

2010.09.24 09:29ma.hu

Egy bő hüvelykkel, vagyis mintegy 3 centivel vastagabbra formázták azt a viaszszobrot, amely a No Doubt zenekar egykori énekesnőjét, a ma már szólókarriert folytató Gwen Stefanit ábrázolja.

A tökéletesen élethű másolatot a híres Madame Tussaud panoptikumlánc Las Vegas-i múzeumában állították ki, és az extra méretet a szobrász nem az adatok hibás ismeretével, sokkal inkább a nevadai sivatag hőmérsékletével indokolta. Az állandó hőség miatt ugyanis a szobor a következő időszakban nagyjából pont két százalékot fog zsugorodni, így hamarosan tényleg teljesen élethű mása lesz az énekesnőnek.

Fotó: Getty Images

A szobor elkészítése 300 ezer dollárba, vagyis mintegy 63 millió forintba került, de megérte az árat, mert a 40 éves díva láthatóan elégedett volt a végeredménnyel, amit a keddi ünnepélyes leleplezésen látott először. A képeket elnézve tényleg nem könnyű megállapítani, melyik az eredeti és melyik a másolat.

Stefaniról, akinek két gyermek után is tökéletes az alakja, mintegy 250 alkalommal vettek méreteket és készítettek fényképeket, a viaszmásolat elkészítése ezután csaknem fél évig tartott.

Rendkívül előkelő helyet foglal el múzeumunk listáján, ezért különösen örülünk, hogy végre megmutathatjuk a figuráját a rajongóinak” – örvendezett a megnyitón a háromszoros Grammy-díjas énekesnőről Rosita Chapman, a Madame Tussaud panoptikum vezérigazgatója.

Gwen Stefani szerencsétlen bébije

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.