Válni akar az ex-Spice Girl párja

Hoppá: Mel B férjének is elege lett!

Nemrég még azt hihettük, korábbi, rosszul sikerült kapcsolata, majd az Eddie Murphy-vel való, csúnya véget ért románc után Melanie Brown végre révbe ért...

2010.09.03 06:29ma.hu

Ez sem lett örökéletű - a Mirror brit lap értesülései szerint Mel B lassan újra kereshet másik partnert magának - és újabb pótpapát a lányainak...

Az egykori Spice Girl-ből ugyanis a jelek szerint elege lett párjának, a producer Stephen Belafonte-nek, aki két évvel ezelőtt vette feleségül Melanie-t.

Brown 35 esztendős férje maga bökte ki az elszomorító hírt az egyik lap újságírójának, hozzátéve, már a válást is elkezdte intézni. Megkeresett több ügyvédet is Los Angeles-ben.

Elmondása szerint Melanie visszamegy Angliába lakni, ő azonban marad Amerikában. Belafonte bejelentése igencsak meghökkentő, hiszen a páros mindeddig boldognak látszott.

Együtt nevelték Mel B két gyermekét is, Phoenix Chi-t és Angel Iris-t. Az énekesnő nagyobbik lánya korábbi, 1998-ban kötött házasságából született, Jimmy Gulzar táncostól - a kicsi pedig az Eddie Murphy-vel való, ám igen rövidéletű románcból.

A barátaik szerint Stephen és Melanie kapcsolata már jó ideje furcsa volt, annak ellenére, hogy kétszer is örök hűséget esküdtek egymásnak.

Bántalmazásért perelik Mel B családját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.