Sosem mennek ki a divatból!

Viselj bőrszíneket a természetességhez!

A naturális, természet- és testközeli színek szinte minden bőrszínhez passzolnak. A bézs és egyéb halvány, sokszor sápadtnak tűnő szín minden nő ruhatárában megtalálható, szinte egész évben hordható és sosem megy ki a divatból.

2010.08.24 17:00ma.hu

Ezek a színek alapdarabjainkon mutatnak a legjobban és valóban igaz, hogy a fehérebb bőrűek is nyugodtan viselhetnek nagyon világos, akár fehér ruhát is.

A törtfehértől egészen a halvány rózsaszín árnyalatig terjedő színeket nevezi a divatszakma bőrszíneknek.

Ha ilyen színek mellett tesszük le a voksunkat azért nem árt néhány dologra odafigyelnünk.

1. Sminkünk ugyancsak legyen szolid és visszafogott. Kivéve akkor, ha estére választunk világos ruhát, ilyenkor használhatunk rikítóbb rúzst, vagy élénkíthetjük az összhatást hangsúlyosabb szemekkel.

2. Kiegészítők terén, legyen az nyaklánc, fülbevaló, karkötő, táska, cipő, inkább az arany tónusokat részesítsük előnyben, mint az ezüstöt.

A feketét kerüljük, túl éles lenne a kontraszt, vagy éppen ünnepélyes hangulatot árasztana.

Az arany viszont tökéletes eleganciát sugároz mind a rózsás, mind a bézses, vajszínű árnyalatokkal kombinálva.

3. Tüntessünk tehát el minden olyan feltűnő bőrhibát, amely ronthatna az összhatáson!

Bőrünk ápolására különös figyelmet fordítsunk, főleg ha bőrszínünk is világosabb, a színes ruhákkal ellentétben, a világos árnyalatok feltűnőbbé teszik a bőrhibákat, sebeket, csípéseket a lábon, karon, szinte megvilágítva azokat.

4. Világos és sötétbarna bőr öv, vagy táska is illik ezekhez a színekhez, megmaradva a természetes árnyalatoknál.

A fekete helyett válasszunk barna színűt, vagy fehéret, amely ugyancsak az idei nyár kedvenc napszemüvegszíne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.