Megállás nélkül habzsol az egykori díva

Durva képek: csúnyán elhízott Whitney Houston

Döbbenetesen elhízott az egykori popcsillag, és hiába óvják őt a mértéktelen evéstől, mindig és mindenhol tömi magába a nem épp diétás finomságokat.

Durva: lassan elgurul Whitney Houston! képgaléria

2010.08.10 16:29ma.hu

A Bahamákon ünnepelte 47. születésnapját Whitney Houston, 17 éves lányával, Bobbi Kristina Brown-nal és barátaival. A fehér egyrészes fürdőruhára vetkőzött nő azonban csak nyomokban emlékeztet a valaha volt popdívára, aki nemcsak hangjával, hanem külsejével is hódított.

A hírek szerint Whitney legalább nyolcvan kilós, miután a Nothing But Love című európai turnéján – februártól júniusig – tíz kilót hízott.

Az egyik amerikai lapnak nyilatkozó közeli forrás azt állította, az énekesnő szobaszervizen keresztül rendszeresen rendelt valami nassolnivalót és állandó vendége a gyorséttermeknek is. A képeken látható, hogy most is egy hot doggal és egy üdítővel a kezében vonul fedezékbe a kitört vihar elől.

Whitney Houston 1985-ben adta ki első lemezét, amelyről a You Give Good Love című szám a Billboard 100-as listáján a 3. helyig jutott el, a nemzetközi sikert a Greatest Love of All című kislemeze hozta meg.

1988-ban ő adta elő a nyári olimpia vezető dalát, a One Moment in Time-ot, négy évvel később pedig a Több mint testőr című filmben színészi képességeit is megvillantotta Kevin Costner oldalán. A filmben hallható dalok – I Will Always Love You, I’m Every Woman és I Have Nothing – mindegyike toplistás lett.

A film zenei albumáért Whitney 3 Grammy-díjat kapott, de ekkor már erősen csúszott lefele a lejtőn. Férje, Bobby Brown nem volt jó hatással az énekesnőre, sorozatos összetűzései a törvénnyel és drogproblémái Whitneyt is rossz irányba vitték.

A 2 vetélés és a nyilvánosságra került verések valószínűleg közrejátszottak az énekesnő kábítószer-függőségének kialakulásában, amit 2006-ra egy rehabilitációt követően sikerült kikezelni. 2007-ben Whitney és Bobby Brown válása jogerőre emelkedett, Bobbi Kristina pedig az anyjához került.

Az énekesnő 2008-ban jelent meg újra a nagyközönség előtt, új nagylemeze pedig 2009-ben jelent meg – ennek a turnéja ért véget az elmúlt hetekben.

Whitney Houston elfelejtett énekelni

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.