Hová tűnt a díva hangja?

Videóval - Megint leégett Whitney Houston!

Nem megy simán az egykor istenített énekesnő számára a rivaldafénybe való visszakapaszkodás - Új lemeze sikeresnek indult, ám élőben valahogy melléfog az énekléssel...

Nézze meg Whitney Houston-t egykori csúcsformájában! képgaléria

2009.10.20 16:30ma.hu

Nem olyan rég érte kritika Whitney Houston-t, aki új albuma megjelenése után vállalt fellépést egy fesztiválon.

A színpadon ugyan ragyog, de a rosszízű pletykák szerint ez az orvosainak fél évébe tellett.

A fölösleges kilóitól egy táplálkozási szakember szabadította meg, és Whitney arcát is megfiatalították némi botox-szal.

Az élő szereplés azonban valahogy nem megy neki. Amikor legutóbb ezzel próbálkozott, előzőleg Oprah Winfrey műsorában volt vendég.

Arra fogta a hangja furcsaságát, hogy nagyon sokat beszélt a talkshow-ban. Nos, most nem járt előtte ilyen helyen, amikor az X-Factor tehetségkutatóban volt jelenése.

De itt sem sikerült a régi hangokat előcsalogatnia magából...

Most nem talált kifogást arra, miért is nem az egykori Whitney-t hallhatják a színpadon.

Korábban beismerte: amikor évekkel ezelőtt elindult a lejtőn, nemcsak crack-et, heroint is fogyasztott a férjével, Bobby Brown-nal együtt.

Legrosszabb időszakában fél évig pizsamában élt, azt is elfelejtette, hogy híres énekesnő...

Dráma - édesanyja mentette meg Whitney életét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.