Balszerencse kíséri az énekesnőt...

Képek - Kórházba került Whitney Houston

Whitney Houstont kórházban ápolják Párizsban krónikus gégegyulladás és fertőzés miatt, amelynek oka egyelőre még nem ismert.

Újra színpadon a díva - Whitney Houston napjainkban! képgaléria

2010.04.07 10:30MTI

Az énekesnő kedden légúti megbetegedés miatt mondta le európai koncertkörútjának párizsi nyitányát.

Whitney Houston-nak csütörtökön már az angliai Manchesterben kellene fellépnie, a kísérete szerint ugyanakkor elképzelhető, hogy azt a koncertet is le kell mondani.

Az egykor világsikereket arató énekesnő hét év után 2009-ben jelentkezett új albummal, az I Look To You című lemez meggyőzte a kritikusokat.

A 46 éves Houston a közelmúltban indult világkörüli turnéra, miután úgy érezte, túljutott házassági gondjain és kábítószer-függőségén.

Szánalmasan leszerepelt Whitney Houston!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.