Csak a színpadon díva?

Borzas kép: Whitney Houston megdöbbentő külsővel sokkolta rajongóit!

Túl egy nem túl fényesen sikerült koncerten, az énekesnő szemmel láthatón rosszkedvűen távozott Ausztráliából, a reptéren azonban még egy sokk érte a rajongókat.

Nézze meg Whitney Houston-t egykori csúcsformájában! képgaléria

2010.03.01 15:30ma.hu

Nem nyűgözte le közönségét túlságosan Whitney Houston Brisbane-ben a napokban. Az énekesnő produkciójával kapcsolatban számos kritika hangzott el.

Így festett a sztár a repülőtéren

Még a koncertszervezőnek is el kellett ismernie, hogy Whitney visszatérése nem volt túl sikeres. Hogy maga a díva hogy dolgozta fel a történteket, arról lehetnek elképzeléseink.

A minap Sydney-ben, Ausztráliából távozóban mindenesetre úgy festett, mint ha egy szélgép előtt sétált volna el, kócos frizurával és lerobbant külsővel jelent meg a reptéren férfi kísérője oldalán.

Kis túlzással olyan volt, mint aki nemrég kelt ki az ágyból, és mosolyt se lehetett könnyű az arcára varázsolni.

A rajongók fotózási kísérleteire is csak elutasító mozdulatot tett.

A szemét eltakarta a sötét szemüveg, smink nélkül, nyúzottan jelent meg, a feje búbján levő, rikító sárga díszek ottlétét pedig különösen nem értjük.

Whitney Houston "comeback-je" elmaradt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.