Megdöbbentő dolgot állít a díva exférje!

Brown: Whitney Houston biszex - alibiből jött hozzám!

Új önéletrajzi kötettel rukkolt elő a népszerű énekesnőtől három éve elvált Bobby Brown - Szerinte Whitney Houston a nőkhöz is vonzódott, házasságával a pletykákat akarta elhallgattatni!

Még együtt, házaspárként: Whitney Houston és Bobby Brown képgaléria

2009.11.02 11:20ma.hu

Meglehetősen furcsa dolgot állít újonan megjelent könyvében Bobby Brown, a sikeres énekesnő volt férje.

Whitney Houston
és egykori szerelme tizennégy év után bontotta fel a házasságát, 2006-ban tettek pontot a végére hivatalosan.

Whitney egykori férjével, Bobby Brown-nal

Annak ellenére, hogy mindenhol azt lehetett hallani: a tehetséges énekesnő valósággal belebetegedett a szerelembe, és a volt férje miatt vált drogfüggővé is, Bobby Brown egészen megdöbbentő dolgot állít.

Szerinte Whitney Houston és ő nem egyforma célokkal mondták ki az igent - ő a szerelmet és a családalapítást tartotta szem előtt, míg az énekesnő azért ment feleségül hozzá, hogy helyreállítása az imázsát.

Ekkoriban ugyanis felröppentek a hírek, hogy Houston biszex - intim kapcsolatot tart fenn az asszisztensével, bizonyos Robin Crawford-dal.

Whitney-hez sehogyan sem illett ez a dolog, ezért cselekednie kellett. Brown szerint azt választotta, hogy férjhez megy és gyermeket szül...

Az éppen a rivaldafénybe visszakapaszkodó Whitney véleménye még nem derült ki a meghökkentő állításról.

Az énekesnőnek, bár lemeze sikernek tűnik, nehezen megy a visszatérés. Élő fellépéseit ugyanis rendre kritikával illetik - eszerint egyre silányabban énekel az egykor aranytorkú díva...

Szánalmasan leszerepelt Whitney - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.