Gyorskajával vigasztalódik a díva?

Meghökkentő képek: Hamarosan szétfolyik Whitney Houston?

Kábítószer-függőségéből már kigyógyult, ám a jelek szerint nem tesz túl jót Whitney Houston-nak, hogy visszatérése nem sikerült a legjobban. Az énekesnő állítólag rákapott a gyorséttermekre és a hotelbüfékre.

Meghökkentő képek: Whitney Houston duci lett! képgaléria

2010.06.14 15:30ma.hu

Már nyolcvan kilósra hízott Whitney Houston - állította egy, az énekesnőhöz közelálló forrás a National Enquirer magazinnak.

Az illető a sztárral tartott Nothing But Love nevű turnéjára Európába, s szerinte csupán fedősztori, hogy Whitney azért terebélyesedik, mert gyógyszereket és szteroidinjekciókat kapott a keringési betegsége kezelésére.

Így festett Whitney vékonyan

Az énekesnő ugyanis szabályosan zabál az utóbbi időben. A szállodákban alig várja, hogy belekóstolhasson az éjszakai szobaszerviz kínálatába, de mostanság előszeretettel látogatja a gyorséttermeket is.

A National Enquirer forrása szerint nem úgy tűnik, mintha Houston észrevenné magán, hogy le kellene állnia az állandó evészettel. Attól tart, nem fog megállni a 80 kilónál, ennek pedig külsején is látható nyomai vannak.

Nem kizárt, hogy a közelmúltban "újraéledt" Whitney Houston bánatát folytja az evésbe, hiszen a hírek szerint nem a legjobban sikerült visszatérése a zene világába.

Bár lemeze szép számmal fogyott, élő fellépésein nem egyszer bőgött már le a tehetséges énekesnő.

A franciák nem kíváncsiak Whitney Houston-ra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.