A szellemvilágból kérte, hogy óvják kisöccsét

Travoltának halott fia üzenget

John Travolta hisz abban, hogy a szellemvilág létezik, így nem lepődött meg, amikor egy éve halott fia jelent meg álmában és a még meg sem született öccsével kapcsolatos tanácsokkal látta el a sztárt.

Már csak emlék: Együtt John, Kelly, Jett és Ella Travolta képgaléria

2010.08.02 16:40ma.hu

John Travolta és felesége, Kelly Preston másfél évvel ezelőtt, egy Bahama-szigeteki nyaraláson váratlanul vesztette el 16 éves fiát.

Jett veleszületett betegségben, Kawasaki-szindrómában szenvedett és az évek során számos rohama volt.

A tavaly januári azonban végzetesnek bizonyult, amin már a kiérkező mentősök sem tudtak segíteni, így a világ megdöbbenve értesült a színész-énekest ért tragédiáról.

Travolta azóta sem tudott belenyugodni fia elvesztésébe, a halála után nem sokkal már felröppentek olyan hírek, hogy Jett szelleme kísérti őt, éjszakánként nem hagy nyugtot neki, ezért spiritisztához fordult, hogy segítsen kapcsolatba lépniük egymással.

Egy ízben a színész azt is elárulta, a szcientológusok – köztük Tom Cruise – sokat segítettek neki, hogy feldolgozza nagyobbik gyermeke halálát. A jelek szerint azonban Jett mégsem tudott megnyugodni, még mindig visszajár a szüleihez.

Travoltáék időközben hivatalosan is megerősítették, hogy újabb gyerekkel bővül a háromra fogyatkozott család.

De a halott báty nem bízza a véletlenre, a biztonság kedvéért megint megjelent a boldog kispapa álmában, hogy megkérje, szeressék és óvják annyira az érkező kisfiút, amennyire csak tudják, és Travolta azt felelte, épp ezt teszik – adta hírül a nem feltétlenül hitelesnek elismert Enquirer bulvárlap.

A barátokat és az ismeretlen rajongókat is meglepte a hír, amikor kiderült, hogy alig néhány hónappal fiuk tragédiája után máris új gyereket vállalt az ismert házaspár, most azonban óhatatlanul felmerül a kérdés: lehet, hogy Jett újjászületését várják a késői babától?

Sokkoló fotók: John Travolta meleg?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.