A sztárpár elvesztette a fiát - kettő érkezik?

A tragédia után ikreket vár Travolta és a felesége?

Egy hete jelentette be a meglepő hírt a Grease egykori sztárja és neje, Kelly Preston - A páros bőven túl a negyvenen, újra gyermeket vár, egy közeli ismerősük szerint pedig egyszerre kettőt. Travolta szóvivője ezt cáfolta.

Újra megjelent a nyilvánosság előtt a Travolta család! képgaléria

2010.05.27 15:30ma.hu

Nagy örömhírrel szolgált a Travolta família pár nappal ezelőtt - Bejelentették, hogy újabb gyermeket vállalnak, miután fiuk, a 16 éves Jett Travolta tavaly januárban tragikus körülmények között elhunyt.

John, Kelly és a kis Ella

Idősebb gyermekük Kawasaki-szindrómában szenvedett, és a család bahamai vakációja alatt, a fürdőszobában lett rosszul, rohamot kapott - már nem tudtak segíteni rajta.

Az 57 éves John Travolta kis híján beleőrült a fia elvesztésébe - Mostanra sikerült csak némileg helyrerázódnia lelkileg.

Úgy tűnik, szintén színésznő feleségével, a nála tíz évvel ifjabb Kelly Preston-nal úgy döntöttek, nem adják fel, újra boldogok lesznek.

A Star magazinnak most nyilatkozott egy, a sztárpárhoz közelálló ismerős, aki állítja: John Travolta és párja nem is egy, hanem mindjárt két babát vár. Kelly  a tudomása szerint ikreket hord a szíve alatt, méghozzá fiúkat.

A Grease egykori sztárjának szóvivője azonban cáfolta a híreket, miszerint két kistestvére érkeznek Travoltáék lányának, a tíz esztendős Ellának.

Kelly Preston mindenesetre olyan beveavatkozáson esett át az újabb baba reményében, amely gyakran eredményez ikerterhességet.

Reptéren gázolták halálra Travolta kutyáit

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.