A lábbelin kívül semmi sem maradt rajta...

Nem kispályás: Helena Christensen anyaszült meztelenül hirdet sportcipőt!

A bevállalós modell látható az egyik népszerű sportcipőmárka legújabb reklámjában - Helena Christensen nem "mai csirke", de alakját és idomait bármelyik fiatal megirigyelné!

Döglesztő: Helena Christensen pucéran és sportcipőben! képgaléria

2010.05.04 15:30ma.hu

A buja szépség mostanság ismét gyakran szerepel erotikus fotókon a magazinok hasábjain - Helena Christensen szexi művészképeit nemrég a Citizen-K vonultatta fel.

Ki hinné, hogy a dán származású modell 1986-ban kezdte karrierjét? A Miss Universe szépségversenyen képviselte hazáját, ekkor figyeltek fel kivételes szépségére.

Helenát már húszévesen jobbnál-jobb ajánlatokkal halmozták el, Gianni Versace kollekcióját is ő mutatta be.

Természetesen nem ez volt azonban az egyedüli, hiszen Christensen után kapkodott a Dior, a Chanel és a Calvin Klein is.

Ma, negyvenévesen Helena ugyanolyan ragyogó, mint annak idején - sok fiatal irigyelhetné meg bámulatos alakját, melyet most szégyenkezés nélkül mutatott meg, egyszál sportcipőben a Reebok reklámjában.

A GQ magazin számára készült fotókon pedig a topless Helena bűvöli el a férfiolvasókat...

Az éghajlatváltozás ellen harcol fotóival Helena?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.