Izgató fotókat vállalt a színésznő

Erotikus fotók - Lindsay letolta a bugyit a kamera előtt!

Egyre merészebb a csinos színésznő - Lindsay Lohan nemcsak topless mutatkozik legújabb filmjében, de vérforraló fotósorozatokat vállal, melyeken melleit és mostmár hátsóját sem takargatja.

Izgató: Lindsay Lohan meztelenkedett a kamera előtt képgaléria

2010.03.04 11:15ma.hu

Korábban szó volt róla, hogy Lindsay Lohan hamarosan akár a Playboy-nak is pózolhat, de a jelek szerint egyelőre csak lazább képsorozatokra bólint rá.

Ezek azonban már jóval merészebbek a korábbiaknál! LiLo nemrég csoportszexre emlékeztető fotókon tárta fel bájait, amellyel kisebb botrányt is okozott.

Hálós, átlátszó, szexi szerelésben is pózolt, amely nem sokat takart formás melleiből.

Nemrég pedig napvilágot látott néhány kép a forgatott, Macheta című filmből, melyben Lindsay pucér felsőtesttel mutatkozik a főhős Danny Trejo mellett. A filmet egyébként Robert Rodriguez rendezi.

LiLo a jelek szerint továbbra sem hagyja lankadni a figyelmet maga iránt: alaposan kivetkőzött magából a Purple magazin kedvéért.

Erotikus fotóit Terry Richardson készítette, Lohan még a bugyit is letolja egyik-másik felvételen...

Lindsay Lohan majdnem meghalt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.