Egyre többet mutat meg a színésznő

Merész fotók - Lindsay Lohan közszemlére teszi kemény mellbimbóit

Több alkalommal jelentek már meg felvételek a csinos színésznő pikáns fotózásáról - Lindsay Lohan ezúttal nem takargatta formás idomait, melyeket most izgalmas fekete háló alatt leshetünk meg...

Lindsay Lohan megmutatta kemény mellbimbóit! képgaléria

2009.12.22 11:30ma.hu

Először hármasban hempergős fotói láttak napvilágot a Muse magazin hasábjain, ahol egy nővel és egy férfival pózol együtt.

Majd egyre-másra kerültek elő a fotózásról készült félmeztelen felvételek - Lindsay Lohan pucér mellekkel dohányzik -, most pedig íme néhány provokatív kép a színésznőről.

LiLo nem teljesen meztelen a fotókon, de döglesztően szexis fekete szerelésében szinte minden átlátszik.

Míg korábban diszkrétebben takargatta idomait, mostanra úgy látszik, úgy döntött, hadd lássa őket a nagyvilág.

Lohan egyébként sem az a szégyenlős fajta. Több alkalommal megbizonyosodhattunk már arról, hogy nem szívesen hord melltartót, és - sokak szerint lógó - kebleire oldalról mindig rálátni laza pólóiban.

A színésznő most rosszlány-stílusban, merész beállításokban tárja fel bájait a fürdőszoba ajtajában, az egyik fotón még a pasit is "térdre kényszeríti".

Kíváncsian várjuk, legközelebb miről lebbenti le a fátylat - pontosabban a ruhát...

Csúnyán lebukott Lindsay Lohan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.