Meztelenül hempereg a kamera előtt Lohan

Provokatív pucér képek - Lindsay gruppenszexet népszerűsít!

Meghökkentő fotókkal rukkolt elő a cserfes színésznő - Lindsay Lohan nemcsak pucér mellét villantotta ki egy magazinban, de hármasban hempergett meztelen társaival.

Lindsay Lohan csoportos szexet népszerűsít? képgaléria

2009.12.09 10:30ma.hu

Provokatív felvételeken látható a Muse magazin legújabb számában a csinos színésznő.

Lindsay Lohan nemcsak mezetlen hátsó felét mutatja meg, de a keblét is. Összegabalyodik pasival és nővel is, ami ugye nem áll távol tőle.

Hiszen közel egy éven át volt barátnője a leszbikus DJ-nek, Samantha Ronson-nak.

A pikáns felvételek egy lakásban készültek, ahol a színésznő vérforraló alsóneműkben és ágyjelenetben is beveti magát.

A beállítások igencsak emlékeztetnek a csoportos szexre, de LiLo sosem volt az a konzervatív fajta...

Lindsay fotói nem kis meghökkenést okoztak, de a felvételeket készítő fotós szerint ezek egyáltalán nem pornóképek. Csupán a meztelenség művészi ábrázolásáról van szó.

Lohan-t egyébként mostanság sokan tartják gaz csábítónak - Elterjedt a pletyka, hogy a közelmúltban Jessica Alba férjével látták csókolózni egy bárban.

Korábban Gerard Butler-rel hozták hírbe, akit nem sokkal azelőtt még Jennifer Aniston barátjának hittek. De Alba párja, Cash Warren és az ügyeletes hollywood-i szépfiú csupán két név Lindsay Lohan hódításainak listáján...

Szakemberhez fordult Lindsay!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.