Durván szexfüggő a színész

Erotikus fotók - David Duchovny hatéves és szexuálisan túlfűtött volt

Megdöbbentő őszinteséggel vallott szexuális életéről a függőséggel is kezelt színész - David Duchovny a Tele5 német televíziónak adott interjút, ahol még az első erotikus élményét is elmesélte.

Duchovny kemény helyzetben: pucér nőt nézeget.... képgaléria

2010.01.06 17:30ma.hu

Tévéinterjút adott az egyik német csatornának a sármos színész - David Duchovny korábban nem beszélt szexfüggőségéről.

Most azonban közlékennyé vált. Elmondta például, hogy véleménye szerint azért vált függővé, mert a szex számára egyfajta menekülést jelent.

Ma már szent a béke: David és Tea

Ilyenkor elengedi magát, elfeledkezik magáról, és szabaddá válik - vélekedett Duchovny, hozzátéve, már a síelést is ajánlották neki - mondván, hogy hasonló hatást vált ki-, de ő nem kedveli ezt a sportot.

A színész arról is mesélt, hogy már hatévesen megszerezte első szexuális tapasztalatát.

A tanítónénijével - az ugyanis annyira tetszett neki, hogy folyton rosszalkodott és rohangált körbe, hogy a tanítónéninek meg kelljen őt fognia, hogy hozzáérjen...

Az X-akták főhőse feleségével, Tea Leoni színésznővel is megromlott a kapcsolata szenvedélye miatt. Szerencsére azonban miután felismerte, hogy gond van, szakemberhez fordult.

Rádöbbent ugyanis, hogy ha így folytatja, elveszítheti a párját, akivel két közös gyermekük van, a tíz esztendős Madeleine és a hétéves Kyd.

David Duchovny úgy véli, jót tett nekik a probléma - mert jobban összekovácsolta őket, és most újra boldog családként élnek együtt.

Duchovny visszatérne Mulder ügynökhöz!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.