Jó a fonákja David Duchovny-nak

Nem csalta meg a nejét Mulder?

A pletykákkal ellentétben, csupán annyi az igazság, hogy szeret teniszezni David Duchovny. A színész éppen csak elhagyta a klinikát, ahol kórós szex-függősége miatt kezelték, máris válik feleségétől, Tea Leoni színésznőtől.

2008.11.01 09:58rtlbulvar.hu

Tizenegy évvel ezelőtt házasodtak össze, de - állítólag - már hónapok óta külön élnek. Csak a két gyerek - a kilencéves Madelaine West és a hatesztendős Kyd - miatt nem kürtölték eddig világgá a hírt. Amint kiderült a színész pár válásának híre, azonnal szárnyra kaptak különféle mendemondák a házastársak hűtlenségéről. 

Duchovnyt a magyar származású teniszedzővel, Edit Pakayval hozták hírbe, míg a feleségét Angelina Jolie volt férjével, Billy Bob Thorntonnal. Az X-akták Mulder ügynöke tagadja a vádat, és máris egymillió dollárra perelte a Daly Mail internetes portálját, ahol napvilágot látott a pletyka. A színész ügyvédje, Larry Stein azt mondta: 

"Az Edit Pakay és David Duchovny állítólagos viszonyáról szóló híresztelés alaptalan. Ms Pakay személyesen mesélte, hogy ő és ügyfelem csupán barátok, majd hozzátette, a cikk minden állítása hazugság. Soha nem volt szexuális vagy szerelmi kapcsolat köztük."

 Az üggyel kapcsolatban megszólaltak az érintettek is. Duchovny cáfolta a pletykát mondván, Edit soha nem volt az edzője, csak időnként együtt teniszeznek. 

A huszonnyolc éves lány azonban - állítólag - az újságírónak nem egészen azt mondta, amit Duchovny ügyvédjének. A cikkben Pakay nem cáfolta a szexuális kapcsolatukra vonatkozó megjegyzést, majd hozzátette: "Nem akarom megbántani Davidet. Nem tudom merre tart a kapcsolatunk." 

Tea Leonit azért hozták össze Thorntonnal, mert valahol azt nyilatkozta, hogy jelenleg életében a férfi a "favourite". Márpedig ez a szó esélyest és kedvencet is jelenthet. 

Utóbbira inkább van magyarázat, ugyanis egy filmbemutatón találkoztak először, így lehet, hogy azóta Thornton a kedvenc színésze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.