Világsztárok aktjai egy hamburgi tárlaton!

Erotikus képek - Marilyn Monroe meztelen idomait is megnézhetik a kíváncsiak

Többek között a legendás Marilyn Monroe és Uschi Obermaier aktfotói is láthatók a Meztelen víziók - A fényképezés 150 évének testképei című hamburgi kiállításon.

Nézze meg Marilyn Monroe elbűvölő, Stern-féle aktfotóit! képgaléria

2010.01.29 10:30MTI

Meztelen víziók - A fényképezés 150 évének testképei címmel nyílik tárlat Hamburgban, melyen az isteni Marilyn Monroe és Uschi Obermaier aktfotói is megtekinthetők.

Uschi Obermaier - Fotó: sueddeutsche.de

A Museum für Kunst und Gewerbe (Művészeti és Ipari Múzeum) pénteken nyitó tárlatán a Müncheni Városi Múzeum fotógyűjteményének 220 eredeti darabja látható.

Mindenki talál kedvére valót a kiállításon, mely a tizenkilencedik századi fotóktól kezdve a szürrealista kísérleteken át egészen napjaink divat- és életmód-fotóiig minden műfajt bemutat.

Az április 25-ig látogatható kiállításon szerepel Bert Stern 1962-es Marilyn Monroe-aktja, valamint egy Guido Mangold-alkotás is.

Utóbbi az 1968-as diáklázadás szexszimbólumát, Uschi Obermaiert fürdő sellőként ábrázolja.

Nézze meg Marilyn Monroe mariskás kalandját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.