Eladó a szőke szexbomba fölötti urnahely...

Fotók - Akar mindörökre Marilyn Monroe fölött nyugodni?

Egy amerikai özvegy áruba bocsátotta elhunyt férje, Marilyn Monroe filmlegenda "felső szomszédjának" urnahelyét a Los Angeles-i Westwood Village temetőben.

Érzéki képekben a csodás Marilyn Monroe! képgaléria

2009.08.17 12:55MTI

"Töltse az örökkévalóságot Marilyn Monroe fölött" - fogalmazott a közelmúltban feladott hirdetés. Az e-Bayen folyó licitálás vasárnapra már elérte a 2,5 millió dollárt (közel félmilliárd forintot).

Monroe emléktáblája - Fotó: seeing-stars.com

Elsie Poncher, a hirdetés feladója a Los Angeles Times kérdésére őszintén elmondta, hogy az eladási árból azt az 1,6 milliós (310 millió forint) tartozást szeretné kifizetni, amely Beverly Hills-i házát terheli.

"Adósságmentesen és tisztán akarom a gyerekeimre hagyni" - mondta az idős asszony.

Monroe 36 esztendős korában hunyt el, 1962-ben.

A fölötte levő nyughelyet egy másikkal együtt Richard Poncher vállalkozó vásárolta meg Joe DiMaggio baseballjátékostól, Monroe - egy - volt férjétől, amikor a híres pár 1954-ben elvált.

Marilyn és Joe DiMaggio

A vállalkozó hamvait több mint húsz éve helyezték a színésznő fölé.

Özvegye most azt tervezi, hogy az árverés sikere esetén férje maradványait az annak idején neki szánt másik urnahelyre költözteti, és ha eljön az ideje, ő is vele együtt fog nyugodni.

A Westwood Village számos híresség végső nyughelye: itt temették el Dean Martin-t, James Coburn-t, Roy Orbison-t vagy Truman Capote-t.

Itt fekszik a közelmúltban rákban elhunyt Farrah Fawcett színésznő is.

Olvassa el: árverésen Marilyn Monroe melltartója és harisnyája...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.