Csak az erotikus fantáziáitól elmegy?

Szexi fotók - Lady Gaga már agyból is kielégül

Furcsa dologgal állt elő a csinos énekesnő - Lady Gaga állítása szerint képes orgazmust előidézni magán, elég csak rágondolnia a testi szerelemre.

Lady Gaga provokatív fotói a GQ magazinban! képgaléria

2010.04.01 10:30ma.hu

A nem mindennapi külsővel járkáló énekesnő nemcsak extrém öltözködésével döbbenti meg a nagyérdeműt.

Lady Gaga
saját bevallása szerint mindig nagy képzelőerővel volt megáldva, nem véletlenül teljesített kiemelkedően fiatalabb korában a színjátszókörben is.

Az eredetileg Stefani Germanotta néven anyakönyvezett sztár már gyermekként szeretett szerepelni és igen korán megtanult zongorázni is.

Igazi művészlélek, aki ezek szerint a fantáziáját a testi igényei kielégítésére is remekül használja....

Lady Gaga elárulta, először azzal próbálkozott, hogy egy képzeletbeli csészéből kiitta a kávét. A színjátszókörben tanulták. Ha az eső illatát akarja érezni, elképzeli.

Úgy véli, hogy az aggyal el tudja érni bárki, amit akar.

A csinos énekesnő egyébként, aki szinte naponta lepi meg a közönségét meghökkentő szereléseivel, nemrég azt is bevallotta, volt már együtt nővel.

Nagyon valószínű, hogy tartogat még néhány érdekes nyilatkozatot a rajongók számára...

Lady Gaga triplázott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.