"Kettős siker" az állítólagos hermafroditáé

Lady Gaga a legjobban és a legrosszabbul öltöző híresség egyszerre

Kétes értékű "kettős sikert" ért el Lady Gaga a New Musical Express (NME) brit zenei magazin londoni díjátadóján: az excentrikus énekesnő egyszerre nyerte el a legjobb és a legrosszabb viselet kategóriájának díját szerda este.

2010.02.25 15:34MTI

Lady Gaga zenéje mellett provokatív és extravagáns öltözködési stílusáról is ismert. Az egy héttel korábbi Brit Awards díjátadón például először merész angyaljelmezt, majd egy csillogó kis "semmiséget" viselt.

Öltözéke mellé mindazonáltal három díjat is hazavihetett. Az NME díjazottjait a népszerű brit zenei magazin olvasói választják, az idén több mint 3,6 millió leadott szavazat alapján döntöttek. Az este igazi nyertesei a brit rockzenekarok voltak.

A Muse a legjobb brit csapat és a legjobb internetes oldal kategóriájában is diadalmaskodott.
A legjobb album és a legjobb lemezborító díját a Kasabian nevű indie zenekar West Ryder Pauper Lunatic Asylum című albumának ítélték oda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.