Már kiélte magát, ami a pasikat illeti...

Lady Gaga: Annyi rock 'n' roll arccal akartam szexelni, amennyivel lehetett

Lady Gaga nemcsak öltözködését, hanem a férfiakat illetően is igencsak szabadelvű - Az egyik női magazinban arról vallott, hogy már kiélte magát!

Lady Gaga legutóbbi döbbenete: homár a fejen képgaléria

2010.03.05 14:30mellesleg

E hónapban a Cosmopolitan is a szívébe zárta Lady Gagát egy címlapszerelés erejéig, és közben nem voltak restek interjút is kérni a pop legújabb dívájával - ezen beszélgetés keretein belül hangzott el a fenti idézet is.

Nem meglepő módon Lady Gaga eléggé szabadelvű a férfiakkal kapcsolatban (is).

"Annyi rock 'n' roll arccal akartam lefeküdni, amennyivel csak lehetett" - árulta el a Cosmopolitan tudósítójának. "És biztos lehetsz benne, hogy ki is éltem magam."

Amennyiben aktuális kapcsolata komolyabbra fordul, Lady Gaga nem csinál titkot abból, hogy nem egyszerű eset.

"A barátomnak mindig elmondom: ha rászánja magát, hogy velem kezdjen, akkor fel kell kötnie a gatya szárát: nem lesz egy egyszerű menet mellettem kibírnia." - mesélte a a női magazinnak az extrém énekesnő.

Lady Gaga mindent vitt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.