Bántották az énekesnőt?

Elrettentő képek: Mi történt? Ronda sebek éktelenkednek Lady Gagán!

Nehezen találni Lady Gagánál extrémebb és energikusabb előadót manapság - Az énekesnő azonban, úgy tűnik, még a legelképesztőbb mutatványoktól sem riad vissza, akkor sem, ha megsérül.

Mi lett vele? - Lady Gaga tele van csúnya sebekkel! képgaléria

2010.02.04 15:30ma.hu

Nemcsak meghökkentő korográfiákkal kápráztatja el közönségét Lady Gaga, hanem olykor a tűzzel is játszik - szó szerint.

Az énekesnő olyan jelenetet is bevállalt már, hogy mini tűzijáték szikrázzon a mellére erősített szerkezetből, mintha a keblei tüzelnének.

Itt éppen katlanba dobják az énekesnőt...

Máskor tizenöt méter magasban zongorázik, a minap Elton John-nal együtt prezentált előadásán a Grammy-díjátadón pedig úgy látszott, mintha egy égő katlanba dobták volna.

Lady Gaga a jelek szerint nem kíméli magát - a minap autogrammosztás közben megdöbbentő sebekre lettek figyelmesek a sztár testén a rajongói.

Nem kék-zöld foltok voltak ráadásul, hanem égési sebeknek tűntek. Az énekesnő bal alkarja és a combjai is csúnya sérülésektől éktelenkedtek.

Lady Gagát azonban nem igazán izgatják elrettentő sebei - az érdeklődésre csak annyit mondott, hogy a próbán nem figyelt eléggé, és ez megtette a hatását, megégette magát.

Fenékre esett Lady Gaga - videóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.