Egyesek szerint kezd labilis lenni a sztár

Képek: Baj van? A dülöngélő Lady Gagát biztonságiak kísérték ki az afterparty-ról!

Lehetséges, hogy az extrém, de nagyon sikeres énekesnőnek is kezd megártani a hírnév? Azok után, hogy mindhárom jelölést díjra válthatta a Brit Awards gálán, Lady Gagát úgy kellett kitámogatni az azt követő buliról...

Lady Gagát biztonságiak támogatták ki a Brit Awards utáni buliról képgaléria

2010.02.18 11:30ma.hu

Mint nemrég bevallotta, volt egy időszaka, amikor drogfüggőséggel küzdött - Lady Gaga húszévesen azért szokott rá a kokainra és az LSD-re, mert kibukott a New York-i Művészeti Egyetemről.

Mindez azonban már a múlté, és a csinos énekesnő sikert sikerre halmoz a zenei pályán - a napokban lezajlott Brit Awards díjátadón három kategóriában jelölték elismerésre - mindet meg is nyerte.

Lady Gaga itt még vidáman pózolt Courtney Love-val

Megkapta az év legjobb külföldi énekesnőjének, az év külföldi felfedezettjének, valamint - The Fame című lemezéért - az év legjobb külföldi albumának járó díjat is.

Lady Gaga azonban a jelek szerint az örömmámort alkoholmámorba fojtotta, mert a díjátadót követő afterparty-n igencsak a pohár fenekére nézett.

Olyannyira, hogy a buliról már két marcona biztonsági ember segített neki kitámolyogni, ők kísérték le a szőke, megdöbbentő csipke-szerelést viselő énekesnőt az autóhoz, mely a szállodába vitte.

Ismerősei szerint Lady Gagánál is fennáll a veszély, hogy egyre inkább kikezdi idegeit a siker, mostanság labilisnak találták az állapotát...

Rajongóinak tetováltatott Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.