Tényleg hermafrodita az énekesnő?

Pikáns képek - Lady Gaga műpénisszel és fedetlen cicikkel pózolt!

Lady Gaga már elég sokszor megmutatta magát félmeztelenül - Most megdöbbentő képekkel sokkolt: miután szárnyra kaptak a pletykák arról, hogy hermafrodita lehet, műpénisszel pózolt az egyik magazin címlapján!

Provokatívan pózolt a Q magazinban Lady Gaga! képgaléria

2010.02.24 19:30ma.hu

Az extrém öltözködéséről és népszerű slágereiről ismert énekesnő úgy vágott vissza a róla pletykálóknak, hogy még okot is szolgáltatott az újabb találgatásokra...

Lady Gaga a Q magazine címlapján félmeztelenül, csupán a kebleit a kezével elfedve pózolt, fekete lakknadrágja alatt pedig egy műpéniszt viselt!

A csinos énekesnő imádja a feltűnést, nem is vesz fel kétszer egyforma öltözéket, noha nem kis fantázia kell napi ruhatára összeállításához. Nemrég bevallotta, jelentős összegeket költ minderre...

Lady Gaga, akit eredetileg Stefani Germanotta néven anyakönyveztek, a Q magazinban úgy fogalmazott: érti és meg is érti, hogy egyesek pletykákat indítottak el róla, azt találgatva, vajon kétnemű-e. Bevallása szerint férfiasan viselkedik és úgy is énekel.

Azt azonban, hogy műpénisszel pózolt, csupán annyival kommentálta: megadja a pletykálkodóknak, amire vágytak.

Stefani nem titkolta véleményét arról sem, mi a véleménye a társadalom viszonyulásáról azokhoz a nőkhöz, akik sok férfival feküdtek le.

Szerinte baromság, hogy ha a pasik habzsolják ilyen módon az életet, akkor az már-már dícséretes, egy nőt ellenben az ilyesmi miatt megbélyegeznek.

Lady Gaga kifejtette, ő vállalja szabadosságát, a színpadon és az életben is. Ezt egyébként a fotókat elnézve sem titkolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.