Meztelenre vetkőzött a modell!

Buja fotók - Negyvenesen is bátran megmutatja mellét Helena Christensen!

Nem sok különbség van ránézésre egy huszonéves modell és a negyvenévesen is bombázó Helena Christensen között - A sztár most is mutatós testét a Citizen-K magazin örökítette meg.

Erotikus fotókon a szemrevaló Helena Christensen! képgaléria

2009.08.20 12:00ma.hu

Szexi művészfotókon pózol Helena Christensen a Citizen-K magazin hasábjain - A gyönyörű modell idén negyven éves, de ezt aligha mondaná meg valaki a külseje alapján...

A dán Helena 1986-ban kezdte pályáját, hazáját képviselte a Miss Universe szépségversenyen - Innentől pedig csaknem egyenes út vezetett a legjobban prosperáló munkaajánlatokig.

Húszévesen az egyik legkeresettebb modellnek számított, Gianni Versace is előszeretettel alkalmazta ruhái bemutatására.

Kevés olyan márka van, melynek nem volt az arca: dolgozott a Versace mellett dolgozott a Dior, a Calvin Klein és a Chanel divatháznaknak is.

Olyan magazinok címlapján feszített rendszeresen, mint a Vogue, az Elle és a Marie Claire.

Noha Helena Christensen 2005 óta nem modellkedik, de a divatszakmában találta meg a számítását, mint divatlap-szerkesztő. Szívesen fotózik és ruházati céget is létrehozott.

Jelenlegi párja, Paul Banks zenész. Helenának egy kisfia van, a tíz esztendős Mingus.

Jude Law-tól vár gyermeket egy csinos modell!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.