A modell vadmacskává változott

Kínos! Ismét fotósra támadt Naomi Campbell!

A modell vadmacskává változott, milliárdos szerelme a háttérből, mosolyogva nézte a kínos jelenetet., miközben párja félelmetes látványt nyújtott!

Pikáns képekben a szexis szupermodell: Naomi Campbell! képgaléria

2009.08.11 09:50MTI
Naomi Campbell és Mikhail Prokhorov

Naomi Campbell sportot űz abból, hogy a bíróságra szaladgáljon, amiért tettleg bántalmazza a munkájukat végző újságírókat.

A NY Daily News a minap arról számolt be, hogy a színes bőrű modell összekarmolta és a táskájával püfölte az egyik paparazzit, aki szerinte túl közel ment hozzá.

Campbell épp Szicíliában nyaralt milliárdosával, amikor rávetette magát a fotósra.

- „Először a táskájával ütött és üvöltött velem, aztán meg akart pofozni. Próbáltam elkerülni, de a körmével így is belekapott a bal szemembe” – állítja az újabb áldozat, Gaetano Di Giovanni, aki egyelőre mégsem tett feljelentést.

Campbellnek nem megy az önmérséklet, dührohamai miatt már több esetben is ítélték közmunkára különféle bíróságok: egyszer mert házvezetőnőjét agyabugyálta el, hozzávágva egy mobiltelefont, legutóbb pedig azért, mert egy elveszett poggyász miatt a British Airways földi személyzetét rángatta meg.

A szerencsétlenül járt fotóst kórházba vitték, de már útközben telefonált az ügyvédjének. A modell éppen milliárdos barátjával nyaralt, amikor az incidensre sor került.

Szemtanúk szerint Naomi magából kikelve üvöltözött, félelmetes látványt nyújtott, míg párja, Mikhail Prokhorov mosolyogva nézte vadmacskává változó szerelmét.

Agresszív és durva! Naomi verte ex-pasiját?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.