Hírességek a horvát tengerparton

Képek! Tom Cruise és Naomi Campbell is Horvátországban nyaral

Milliárdosok, hollywoodi sztárok és más hírességek lepték el Horvátországot, amelynek sztárokat vonzó városaira az amerikai Forbes magazin is felhívta a figyelmet.

Naomi Campbell nyaralás közben képgaléria

2008.07.19 08:24MTI

Az újság a lesifotósoknak Dubrovnikot ajánlotta, ahol idén nyáron is jó néhány világsztár fog megfordulni. A korábbi években járt már a dél-horvátországi városban Michael Douglas és felesége, Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise és Nick Nolte.

A Schindler listájából vagy Az angol betegből is ismert, Oscar-díjas Ralph Fiennes-t nemrég fényképezték le Splitben. Bernie Ecclestone, a Forma-1 atyja már csak azért is gyakori vendég Dubrovnikban és környékén, mert felesége horvát származású.

Dubrovnik

A napokban lencsevégre is kapták a száguldó cirkusz tulajdonosát, amint Trogirban, a piacon nézelődött, miután 60 méter hosszú jachtjával kikötött - mutatta be a fényképeket a Slobodna Dalmacija című napilap.

Ecclestone felesége, Slavica ugyanakkor az Isztriai-félszigeten, Umagban járt, ahol a lap híre szerint az ébenfekete modellt, Naomi Campbellt is vendégül látta. A horvát újság hírt adott a milliárdos Roman Abramovics érkezéséről is, ő 86 méter hosszú, Ecstasea névre keresztelt hajójával a héten futott be a dubrovniki kikötőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.