Lefektette Jolie a biszex énekesnőt?

Pikáns fotók - Angelina átszexelt egy éjszakát Lady Gagával?

Megdöbbentő dolgokról számolt be a Jolie-Pitt színészpárosról korábban botránykönyvet írt Ian Halperin egyik ismerőse - Úgy tudja, a bevallottan biszex Angelina Jolie még Lady Gagával is intim közelségbe került...

Közelebbről is megismerte Jolie ezeket az idomokat? képgaléria

2010.02.03 19:30ma.hu

Bár a szépséges Angelina Jolie sosem tagadta, hogy nőkkel is volt kapcsolata, csak tippelni lehet arra, mennyiben igaz Ian Halperin életrajzíró egyik forrásának állítása, mely szerint a színésznő a napjainkban igen sikeres énekesnőt, Lady Gaga-t is ágyába csalta...

Ian Halperin az a szerző, aki korábban már kiadott egy botrányos kötetet Brad Pitt és Angelina Jolie együttéléséről. Internetes oldalán kelt szárnyra a nem kis megdöbbenést keltő hír.

Lady Gaga bejön Angelinának?

Eszerint Angelina valóban nem rajong már igazán Brad-ért, de nem maradt szerető nélkül, mert Lady Gaga oldalán élvezi a testi örömöket.

Az nem lehet véletlen, hogy Jolie-nak nagyon bejön az eredetileg Stefani Germanotta néven anyakönyvezett énekesnő, hiszen maga is szereti az extrém dolgokat, Lady Gaga pedig maga a megtestesült különcség - aki a
közelmúltban bevallotta, szexelt már nővel.

Állítólag Angie-vel nemcsak összeismerkedtek, randevúztak is. Egy hotelben éjszakáztak együtt.

Ian Halperin úgy tudja, Jolie-t valósággal megbabonázta a szőke énekesnő, bár a hírrel kapcsolatban - mint internetes oldalán írja - még keres bizonyítékokat.

Magántanárával is hempergett Angelina?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.