Kimerült az énekesnő, sebek vannak rajta...

Képek - Lady Gaga órákig zokogott, mert összeesett!

Rettentően elkeseredett az extrém sztár, mert indiai koncertje előtt kiderült: mégsem állhat színpadra - Lady Gagát orvosa nem engedte fellépni. Rajongói azt is találgatják, mitől van tele sebekkel az énekesnő.

Energikus és vadóc: Lady Gaga New York-i koncertje! képgaléria

2010.01.25 11:30ma.hu

A szőke énekesnő összesett indiai koncertje előtt. Szédülni kezdett és levegő után kapkodott - mindössze egy órával azelőtt, hogy a fellépés elkezdődött volna.

Lady Gaga orvosa kimerültséget és dehidratáltságot állapított meg a sztárnál, ezért nem hagyta, hogy színpadra lépjen.

Mi történt Lady Gaga karjával?

A csinos énekesnőt nagyon megviselte az eset. Mit sem törődve azzal, hogy sokkal nagyobb baja is lehetett volna, ha a koncertbe belekezd, keservesen sírt az öltözőjében.

Odakintről ugyanis hallotta, hogy a rajongók sikoltoznak. Nehezen tudta feldolgozni, hogy képtelen kimenni a színpadra. Könyörgött orvosának, hogy mégis koncertezhessen, de hiába.

Lady Gaga később a Twitter közösségi portálon kért bocsánatot a történtekért.

Elmondta, hogy sosem, még nagyobb megfázás miatt sem mondta le fellépését, kisebb rosszullétek sem zavarják abban, hogy örömet szerezzen rajongóinak.

Most nem így történt, nagyon sajnálja az egészet, és mindenképp pótolja az elmaradt koncertet januárban.

Rajongói közben azt is találgatják, vajon minek köszönhetők az énekesnő karján és lábán a jól látható, csúnya sebek. Lady Gaga ugyanis a napokban ezeket szabadon hagyó rövid szerelésben jelent meg New York-ban. A sérülései valóban ne nyújtanak szép látványt.

Lady Gaga menyasszony - fotóval!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.